2011. május 20., péntek

Végre történik valami unalmas napjaimban:
Szombaton lovaglás, vasárnap 1 napos kirándulás Ausztriába, 28-án tájékozódási lovas verseny, és ha nem amortizálom le magam a versenyen, akkor 31-én elkezdem a krav-maga edzéseket.
Kíváncsi vagyok az edzésekre, elég vegyes véleményeket hallottam róla. Küzdő sportra alkalmatlan lennék szerintem a szutyok csuklóim miatt, de ez nem tűnik olyan durvának.

Szóval van miért izgulni: ne zuhogjon az eső a versenyen, és ne legyen semmi bajom, hogy mehessek krav-magázni.Remélem minden összejön.


2011. május 5., csütörtök

Rövidke, gyors bemutatkozás

Ez volnék én:



Ló megszállott, állatimádó.
A család szerint ez már beteges, szerintem teljesen normális :)

Van 1 kutyám, Buxindex, és egy macskám, Alexander. Más állatot nem tarthatok, mert szüleimmel élek, és nem viselnek el semmit a házban. Lovam sajnos nincs :(




Márciusban elkezdtem tájékozódási lovagolni. Nem törekszem győzelemre, inkább csak a lovaglásért, bójakeresgélésért megyek. Szeretek térképet olvasni, és a helyszínek is nagyon szépek.Sajnos nem tudok menni minden versenyre, de évi 2-3 belefér. Mindenki furcsállja, hogy kezdő tájékozódó létemre egyéniben indultam, és fogok is, de így végre kiélvezhetem az egyedül lovaglás előnyeit és hátrányait, máshogy úgysem juthatok ki egyedül terepre.

Bp.-n dolgozom, vidéken lakom kertes házban.